Profielfoto
Profielfoto
Profielfoto

Team

Profielfoto

Maak kennis met:

Sjak de Volder

Creative director / Senior Designer

Sjak kent de klappen van de zweep. Hij loopt dan ook al ruim 25 jaar mee in de creatieve wereld. Die doorgewinterde specialisten kom je niet vaak meer tegen. Begonnen als illustrator en daarna doorgegroeid tot creatief directeur. Bij vele grote reclamebureau’s in Brabant gewerkt voordat hij 10 jaar geleden MediaFox BV is gestart. Hierdoor heeft Sjak een marketingcommunicatie netwerk van grote omvang. Op creatief gebied kent Sjak ook geen grenzen en beheerst hij ook nog eens (bijna) alle creatieve programma’s. Foto, video, illustratie, web en grafisch. Hij beheerst het tot in de puntjes. Communicatie is een vak en dat beheerst hij als de beste. Maak gerust een afspraak om eens samen met hem over uw communicatievraagstuk te sparren. Natuurlijk vrijblijvend.

Profielfoto

Maak kennis met:

Rick Vos

Crossmedia designer

Als designer moet je een goed inlevingsniveau hebben. En dát heeft Rick. Hij duikt in een klus en kijkt dan goed alle richtingen op. En dan weet hij precies wat de klant wil. Creatief is hij niet te stoppen. Zowel op grafisch gebied, voor web of video gaat hij tot het uiterste. En dat zien we graag bij MediaFox. En voor onze klanten natuurlijk ook. Met carnaval gaat hij als zijn idool ‘The Joker’ en die zetten we dan ook graag voor u in!

Profielfoto

Maak kennis met:

Erik Simons

Full stack developer

Zoals Erik is er maar één. Helaas want wij zijn al jaren op zoek naar de 2e Erik en helaas is die niet te vinden! Waarom vraagt u zich af? Als je het over een full stack developer hebt dan is Erik het boegbeeld. Thuis in alles wat met internet te maken heeft. Frontend specialist, back end specialist, responsive, styling, effects, en technische kennis, geen probleem voor Erik. PHP, Laravel, Bootstrap, Vue, VPS, … he knows, you know. En dan hebben we social media niets eens genoemd. Ook dat kent hij als zijn broekzak. MediaFox levert maatwerk. Geen enkele website is bij ons hetzelfde. Dus daag Erik maar uit met uw speciale wensen.