Bison Lijmwijzer

Klant: Bison
Project type: Buckets
Bekijk project.

Eén van de mooie producten die op het Buckets platform draaien is de Foxi Selector. MediaFox is verantwoordelijk voor de user interface van de Bison Lijmwijzer. Het design kunt u in Nederland zien op de touchscreen schermen bij de bouwmarkten. Foxi Group programmeert de software (TechFox) en levert de schermen (DigiFox).

De Selector is een turn-key oplossing, hardware en software in één. De Selector biedt uw klanten en bezoekers (maar ook medewerkers) de mogelijkheid te kiezen uit een ‘assortiment’ van informatie. In uw winkel! Op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier via een touchscreen. De gebruiker beantwoordt een paar eenvoudige vragen en krijgt onmiddellijk het beste productadvies.

Handig voor uw klanten
De Selector kunnen bedienen om het product te vinden waarnaar ze zoeken. Dat is bijzonder handig. Met name als het gaat om een assortiment met tal van soortgelijke producten die op details fundamenteel verschillen. Via een gebruiksvriendelijk keuzemenu maakt de Selector klanten wegwijs in uw assortiment. Hij leidt hen niet alleen naar het gezochte product, maar ook langs tips over aanverwante producten. Daar blijft het niet bij. De Selector geeft informatie over de producten én ook over de vindplaats in de winkelschappen.

Handig voor u
De Selector is ook door u als winkelier makkelijk te bedienen. Met behulp van een content management systeem kunt u de content van één of meerdere Selectors invoeren of aanvullen. Dat kunt u online doen bij één of meerdere Selectors. U hoeft er dus niet eens voor in de winkel te zijn, updates laten zich à la minute doorvoeren. Daar waar personeel inspanning moet leveren om het assortiment van buiten te leren vanwege de grootte of complexiteit, biedt de Selector redding. Hij maakt geen fouten, kent alle producten en weet ze precies te liggen. De investering in de Selector betaalt zichzelf in no time terug.